2012. augusztus 17., péntek

Díjeső!


Már azt sem akartam elhinni, hogy két héten belül 3-szor is megkaptam ezt a díjat, azt pedig már végképp nem tudom, hogy ma még egyszer.
A köszönet most twighlight4ever-é:)
A szabályokat, ha nem baj nem teszem ki még egyszer, és újból nem tudom tovább küldeni. Bocsi… :(

 
A kérdésekre a válaszaim:
1; Ha választanod kéne, kinek a bőrébe bújnál és miért?
Az anyukáméba, mivel ő a legpozitívabb ember, akit ismerek. <3 o:p="o:p">
2; Kedvenc énekes?
Adam Lambert, Michael Jackson és P!nk.
3; Kedvenc állat?
Kutya.
4; Mi szeretnél lenni?
Író, újságíró, táncos… Ha lehet mind együtt.
5; Ki a kedvenc színészed és miért?
Chris Colfer és mindenért, amit képvisel és amilyen.
6; Melyik sztárral randiznál?
Mark Webber, vagy Zachary Levi. Ők a kedvenceim!!!! <3 o:p="o:p">
7; Hány éves vagy?
16.
8; Kedvenc íród?
J. K. Rowling.
9; Miért kezdtél el írni?
Elöszőr csak verseket kezdtem el 2 és fél éve és azért, hogy ki írjam magamból a negatív dolgokat. Majd egy látomásom ihlette a Létezünket, amiben holtan láttam magamat, és én ültem a saját holtestem mellett… Majd látván a sok vámpíros történetet elgondolkoztam rajta, hogy én hogyan is találnék ki egy vámpírokkal teli világot, és a Vámpír tánc trilógiám körvonalai már meg is jelentek szinte pár nap alatt a fejemben… A Piton és a lányt azért kezdtem el, mert nem értettem, hogy miért nem írt J.K. R. egy saját történetet Pitonról, amiből láthatjuk az ő szemszögéből az eseményeket, mire apa azt mondta: „Hát írd meg te magad!” Aznap nem tudtam elaludni és a történetem első részét szinte részletről, részletre ki is találtam.
10; Kivel élsz együtt?
A szüleimmel, húgommal, és az anyukám felőli nagyszüleimmel.
11; Van háziállatod?
Van két kutyám.

Huh, hát mit is mondhatnék még el magamról?
1; Kedvenc sorozataim: Glee, Szívek szállodája, Once upen a time, Merlin, Chuck, Vámpírnaplók, The Secret Circle, Halottnak a csók, Jóbarátok, Tru calling, Cupido, Castke, Tuti gimi… És ezek tényleg csak a kedvenceim.
2; Kedvenc filmsorozataim, amiket minden évben megnézünk a húgommal: Gyűrűk ura, Harry Potter, X-man, Karib - Tenger kalózai, Transformers, Narnia, Vissza a jövőbe, Csillagok háborúja és az Indiana Jones.

Ennyi kérdésre válaszolva, és ennyi mindent elmondva most ilyen rövid idő alatt magamról már ez kicsit sok szerintem és nem tudom, hogy még mi érdekelhetne titeket, ezért inkább felrakok egy képet magamról, ami a tavalyi táncversenyünkön készült. (Egy páran kitaláltuk, hogy amíg várjuk az eredményhirdetést miért ne csinálhatnánk pár spárgás képet magunkról.) Ez többet érhet felesleges információknál és engem mindig zavarni szokott, ha egy íróról, vagy blogosról nem tudom, hogy hogyan nézz ki. Én nagyon vizuális ember vagyok és mindig magam elé képzelem őket, ha kell kitalálok nekik egy külsőt, ahogyan eszembe jutnak az írásuk alapján.
Remélem nem rettentek el senkit a külsőmmel, hisz itt nem az a lényeg…


Puszi Mese.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése